Заместник-кметът на Община Видин Венци Пасков посети детска градина „Зорница“,

...
Заместник-кметът на Община Видин Венци Пасков посети детска градина „Зорница“,
Коментари Харесай

Рожден ден на видинската детска градина Зорница

Заместник-кметът на Община Видин Венци Пасков посети детска градина „ Зорница “, която отбелязва 45 години от основаването си. Той поздрави с празника колектива и възпитаниците на детското заведение и сервира от името на видинския кмет Огнян Ценков приветствен адрес и почетен плакет на шефа Светлана Петкова. „ Споделям вашата наслада и ви поисквам здраве и сили в благородната задача да възпитавате положителни и ученолюбиви деца, да продължавате ползотворната си работа и да издигате престижа на детското заведение. Оценявам високо вашите старания и безрезервност и ви поисквам отсега нататък все по този начин сполучливо да се справяте с виновната си задача. Желая на децата отлична подготовка, доста игри и занимания. Нека се гордеят, че са ученици на детска градина „ Зорница “ и порастват под грижите на този прелестен екип с дълготраен опит “ – написа в адреса.
Светлана Петкова благодари за вниманието от страна на Община Видин и сподели, че тя също е ученик на детската градина. „ Надявам се, че ще имаме от ден на ден усмихнати деца и всички тук ще се усещат прелестно “ – показа тя.
Деца, учители и родители се събраха дружно, с цел да отпразнуват рождения ден, на който изненадата беше огромна торта и дарове за малчуганите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР