Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим бе гост на патронния

...
Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим бе гост на патронния
Коментари Харесай

Заместник-кметът Хабибе Расим бе гост на патронния празник на ПГТС“Христо Смирненски“ 

Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим бе посетител на патронния празник на ПГТС “ХристоСмирненски “.

Г-жа Расим поздрави учениците и педагогическия състав с празника и отбелязването на 101 години от основаването на най-старото професионално учебно заведение в Разградска област. Тя връчи на шефа на учебното заведение Димитричка Ангелова приветствен адрес от заместник-кмета и изпълняващ функционалностите на кмет Добрин Добрев.

Част от празничната стратегия бе рецитал със стихове на патрона на учебното заведение Христо Смирненски, както и осъществяване на британски език на стихотворението „ Юноша “ и на съветски език на творба на Ал.С.Пушкин.

Признание пред съучениците си и пред формалните посетители получиха и призьорите от национални надпревари по специалности. Част от оценките връчиха заместник-кметът Хабибе Расим, основният секретар в Областна администрация Михаил Тодоров, ст.експерт в РУО-Разград Албена Добрева. Отличия бяха планувани и за ръководителите на децата. Много положително е представянето в надпреварата „ Най-добър млад строител “ на АлисинМустафов с началник Минчо Балев. В надпреварата „ Най-добър млад автомонтьор и лидер на МПС “ призово място извоюваха Мариян Кръстев Илиян Маринов, Мариян Кръстев и Калин Радев с началник Атанас Коцев. Най-скорошното отличие – от месец март – е на Мариян Кръстев, който е класиран на шесто място на национално равнище в надпреварата „ Най-добър механик в машиностроенето “. Призове от учебния шеф имаше и за още трима преподаватели: инж. Марин Маринов, инж. Илиян Йорданов и инж. Мирослав Тодоров.

Празничната стратегия приключи с викторина, демонстрации с мотоциклети от мото клуб „ Лудогорски братя “ и майсторско шофиране с образователните коли на гимназията.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР