Зам.-председателят на парламента Никола Минчев не изглежда да е особено

...
Зам.-председателят на парламента Никола Минчев не изглежда да е особено
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: А защо Никола Минчев се хили на репликата на Вежди за курвите?!

Зам.-председателят на Народното събрание Никола Минчев не наподобява да е изключително засегнат от репликата на Вежди Рашидов " Всички курви се разсъниха в този момент, с цел да се сетят, че преди 16 години са изнасилвани ", казана през днешния ден в Народното събрание. На фотографията, направена тъкмо в този миг, даже се вижда, че младия правист се разхилва на забележката на някогашния министър на културата.

Рашидов намерения, че е изключил микрофона си, само че в действителност репликите му се чуха ясно и провокираха остри реакции. Извинението на някогашния ръководител на Народното събрание бе публикувано от пресцентъра на ГЕРБ малко по-късно през днешния ден: " Извинявам се за изречените от мен думи през днешния ден по време на почивката на пленарното съвещание. Давам си сметка, че употребяваният от мен език е неприемлив, изключително в сегашния спор и миг. Още един път апелирам за опрощение пред цялото българско общество и всички жертви на принуждение ".

Защо обаче Никола Минчев от ПП-ДБ не реагира на момента и не направи забележка на хлевоустия си сътрудник, а избухна в смях от чутото? И не е ли редно и той да сервира извиненията си, питат се депутати от ГЕРБ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР