Зам.-председателят на парламента и депутат от Има такъв народ Ива

...
Зам.-председателят на парламента и депутат от Има такъв народ Ива
Коментари Харесай

Ива Митева: Това, което Андрей Гюров каза вчера, е лъжа. Трябва да се срамува от поведението си

Зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от " ИТН " Ива Митева съобщи в ефира на БТВ, че  " това, което Андрей Гюров сподели през вчерашния ден, е неистина ".

Поводът за думите й е, че през вчерашния ден в телевизионно изявление депутатът от „ Продължаваме промяната “ и претендент за началник на Българска народна банка съобщи, че Ива Митева и майка й, до момента в който са чели биографиите на депутатите, са решили, че точно Гюров е положителният претендент за началник на Българска народна банка, дава отговор биографично и с експертизата си, оповестява Евроком.

" Не беше правилно и мисля, че той би трябвало да се срами от държанието си. Силно се надявам това негово деяние да е инцидентно и той да ми се извини ", добви тя.

„ Аз бях доста сюрпризирана от това негово изявление, другари ми се обадиха и доста се забавлявах. Не знаех, че е толкоз скъпо моето мнение за господин Гюров и за неговата групировка. Явно той желае и има предпочитание аз да опиша истината, тъй като може би имам някакъв пръст в цялата работа. На 11 март, откакто бяха признати процедурните правила в бюджетната комисия, ние свикахме съдружен съвет поради прословутото систематизиране на комисиите и нашето ощетяване, и тогава господин Гюров сподели, че доста неприятно са признати процедурните правила в бюджетната комисия и е хубаво в пленарна зала да се направи предложение условието за магистър за шеф на Българска национална банка да бъде понижено на бакалавър “, разяснява Митева.

„ Аз даже се изсмях и споделих, че по-добре със приблизително обучение да бъде шефът на Българска народна банка и се обърнах към него, и му споделих, че по-добре да бъде той повдигнат за претендент за Българска национална банка, тъй като въпреки всичко е лекар. И през смях му споделих - Дори аз бих гласувала за теб. Доволна съм, че може би тази моя концепция се е възприела положително в сътрудниците и, че те го предложиха в действителност за шеф на Българска национална банка, само че равнището, до което се стига не е добре. Не е хубаво да се изговарят погрешни думи “, сподели депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР