Зам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов поиска от Съвета

...
Зам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов поиска от Съвета
Коментари Харесай

Тошко Йорданов поиска шефът на БНТ Емил Кошлуков да бъде уволнен |

Зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов изиска от Съвета за електронни медии да уволни генералния директор на Българска национална телевизия Емил Кошлуков. Йорданов твърди, че Кошлуков няма нужния стаж за поста и даже го упрекна в документална машинация. 

В рамките на първите 15 минути на днешното съвещание на парламентарната комисия по просвета и медии ръководителят ѝ Тошко Йорданов аргументира настояването си пред Съвет за електронни медии. По думите му още при назначението на Кошлуков той се е оповестил срещу, тъй като е имало " няколко хвърчащи във въздуха проблеми ".

Тошко Йорданов нееднократно е  и намерено е изразявал недоволството си от него, в това число с условие на копия на дипломата и трудовата брошура на Кошлуков.

Днес той постави въпроса дали Емил Кошлуков има нужния стаж, с цел да заема поста си и разгласи, че си е " направил труда " да ревизира в Национална агенция за приходите по кое време е бил възложен трудовият му контракт. Йорданов твърди, че с цел да се яви на конкурс за поста шеф на Българска национална телевизия, Кошлуков е " употребил стажа си " като програмен шеф на партийната телевизия на Волен Сидеров - ТВ  " Алфа ".

Според Тошко Йорданов в трудовия контракт с ТВ " Алфа " и в данните, предоставени на Национална агенция за приходите, има несъотвествия и доказателства за това, че договорът е бил подписан със задна дата, което " в случай че това е по този начин, отива на документална машинация ":

" Освен това си направих труда да изискам от вас цялата преписка на телевизия " Алфа " в интервала, в който господин Кошлуков се води изпълнителен шеф. Според Национална агенция за приходите е бил подобен. Никъде в кореспонденцията със Съвет за електронни медии не попада Емил Кошлуков - попада Волен Сидеров. Това още веднъж подухва подозренията, че индивидът е бил шеф единствено по документи. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР