Зам.-председателите на ДПС Халил Летифов и Йордан Цонев се срещнаха

...
Зам.-председателите на ДПС Халил Летифов и Йордан Цонев се срещнаха
Коментари Харесай

Цонев и Летифов обсъдиха цените на храните с бизнеса

Зам.-председателите на Движение за права и свободи Халил Летифов и Йордан Цонев се срещнаха с представители на някои  браншови организации от хранителния бизнес в Централата на Движение за права и свободи.

На срещата бяха разисквани проблемите на хранителния бизнес предвид на съществуващите рецесии в страната. Бяха разисквани опциите за поддръжка на бизнеса и преодоляване на инфлацията и цените на хляба и питателните артикули. Браншът изрази удовлетворение, че Движението за права и свободи постоянно е намирало метод за поддръжка на конкурентноспособността в хранителния отрасъл.

Зам.-председателите на Движение за права и свободи Халил Летифов и Йордан Цонев организираха среща и с огромни работодатели от АИКБ в централата на асоциацията. Те разискаха Бюджета за 2022, политики в поддръжка на бизнеса и приходите, както и терзанието на бизнеса, че неналичието на постоянен кабинет в допълнение утежнява икономическата конюнктура и приемането на Плана за възобновяване и резистентност на България.

По време на срещата работодателите показаха вяра, идващият парламент ще сформира държавно управление и ще се осъществят политики за бизнеса и хората.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР