Зам.-министърът на земеделието Иван Христанов потвърди за „Здравей, България, че

...
Зам.-министърът на земеделието Иван Христанов потвърди за „Здравей, България, че
Коментари Харесай

Христанов: Има отправяни заплахи към мен и служителите на ГКПП „Капитан Андреево”

Зам.-министърът на земеделието Иван Христанов удостовери за „ Здравей, България ", че са били отправяни закани към него и чиновниците на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево”. Беше отправено предизвестие. Сезирал съм органите. Предал съм всички нужни документи. Казаха да не се занимаваме с пункта Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево” другояче ще има война, съобщи той.



По думите му опасността към него е била отправена на 6 януари. Тя минава през другар и беше в самото начало, когато желаех документите, с цел да стартира да работя по случая, защото още с встъпването си получихме редица сигнали, че там има нередности, посочи Христанов.

Той добави, че се пробват да възстановят държавността и институциалността на това място и вследствие на тези дейности непрекъснато се затруднява работата им. Служителите ни на границата също са непрекъснато заплашвани. Последното е, че след две седмици „ те се връщат”. Не знаем кои са тези „ те”. Тогава ще забележим. Ще се саморазправят с нас.

Има още няколко такива случая, не съм аз единственият. Винаги се следва едни и същ модел – другари се обаждат и споделят: „ да знаеш, че би трябвало да се пазиш” или „ предизвестиха ме да ти предам”. Странно е, тъй като в медиите се тиражира, че това е една дребна компания, която прави регламентирана активност там. В същото време тези непрекъснати офанзиви против нас, както на персонално равнище, по този начин и на място във връзка с интервенциите издават нещо по-голямо, съобщи още зам.-министърът на земеделието.

Той уточни, че по време на сесията на Антикорупционната комисия е било изказано съмнение за „ обвързаности с предходната компания, както и с лица от сенчестите кръгове”. Наблюдавайки сега държанието съм податлив да им имам вяра, означи Иван Христанов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР