Зам.-министърът на туризма проф. Мариела Модева участва в онлайн работна

...
Зам.-министърът на туризма проф. Мариела Модева участва в онлайн работна
Коментари Харесай

Зам.-министър Модева проведе работна среща с представители на Алианс „Българско Черноморие“

Зам.-министърът на туризма проф. Мариела Модева взе участие в онлайн работна среща по покана на Алианс „ Българско Черноморие “.

В полемиката участваха представители на сектора. Обсъдените тематики бяха свързани с подготовката за летен сезон 2022 – рекламни акции, генериращи пазари и вероятности пред бранша. Основен приоритет за Министерство на туризма е както осъществяване на рекламни и маркетингови акции за идния туристически сезон, по този начин и стратегическо обмисляне на представянето на дестинация България на интернационалния пазар като сигурна и безвредна целогодишна дестинация, предлагаща разнороден туристически артикул.

„ И тази година насърчаването на вътрешния туризъм остава главен приоритет в Годишната стратегия за Национална туристическа реклама за 2022 година Вниманието ще е ориентирано към българския екскурзиант – желан посетител в нашите курорти, дребни обитаеми места, къщи за посетители, балнео и СПА дестинации, множеството културни и естествени обекти и туристически атракции “, съобщи проф. Модева. И изрази вяра, че българите още веднъж ще изберат родината за своята лятна почивка, без значение дали по Българското Черноморие или навътре в страната ни.

Зам.-министърът в детайли обясни информационната и рекламна политика на Министерството на туризма за идните летни месеци. Тя акцентира на значимостта на цифровите акции, посредством които ще се акцентира на преимуществата на България като сигурна и безвредна туристическа дестинация. Проф. Модева обърна съществено внимание пред представителите на Алианса за проведените от ведомството опознавателни турове за представители на печатни и електронни медии, блогъри и влогъри от Румъния, Сърбия, Северна Македония, Полша и други, които предстоят да започват през месец май. „ Дестинациите, които ще бъдат посетени са най-вече по Северно и Южно Черноморие, само че стратегиите са наситени с визити на естествени и културно-исторически забележителности, дегустации на локални храни и напитки/вина и разнородни интензивности, които да показват освен опциите за отмора на плажа, само че и многообразния туристически артикул “, заключи зам.-министърът.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР