Зам.- кметът по строителство, жилищна политика и общински имоти Димитър

...
Зам.- кметът по строителство, жилищна политика и общински имоти Димитър
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив уволни дясната си ръка

Зам.- кметът по строителство, жилищна политика и общински парцели Димитър Кацарски беше отхвърлен от служба със заповед на Иван Тотев. Мотивите за уволнението на Кацарски, съгласно пловдивския кмет, са новите провокации пред Общината.

В малко известие на общината се добавя: " Благодарим на инж. Димитър Кацарски за взаимната работа през миналите години. "

Функциите на Кацарски поема основният инженер Йордан Калев.

Припомняме, че Димитър Кацарски, Иван Тотев и кметът на регион " Западен " Димитър Колев бяха упрекнати за построяването на градския зоопарк, защото упълномощили строителството не с социална поръчка, а с директно договаряне. Според прокуратурата по този начин общината е била ощетена с близо 690 хиляди лв.. Преди по-малко от година обаче делото против тримата беше върнато от Апелативния профилиран углавен съд в прокуратурата и по този начин беше дадена зелена светлина за градеж на пловдивския зоопарк.

Димитър Кацарски заема зам.-кметския пост от 7 ноември 2011 година. Преди това той е почнал кариерата си като офицер от строителни войски в ГУСВ, по-късно е бил притежател на компания " Калдис " ЕООД и шеф на РДНСК Пловдив, преди да заеме зам.-кметския пост.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР