Зам.- кметът по икономическите и правни въпроси Иван Гюров посети

...
Зам.- кметът по икономическите и правни въпроси Иван Гюров посети
Коментари Харесай

Започнаха ремонтните дейност в Историческия музей в Разлог

Зам.- кметът по икономическите и правни въпроси Иван Гюров посети Исторически музей- Разлог, за оглед на началните ремонтни действия по навеса в двора и признателност за присъединяване на екипа на госпожа Манова в XVI народен събор на националното творчество „ Пирин пее “.

Преди няколко седмици господин Гюров организира работна среща с директорката Христина Манова, на която бе разисквана потребността от ремонт на навеса- тераса в двора на музея, поради течове. Днес с премахването на парапети, започнаха и дейностите, включващи полагане на хидроизолация и нова дървена облицовка.

По време на визитата си зам.-кметът на община Разлог направи послание към екипа на музея и връчи грамоти за присъединяване в събора „ Пирин пее “.

„ Благодарни сме, че имаме удоволствието да работим с вашия екип. Вие разказвате история на нашия град и притегляте от ден на ден и повече туристи. Вашият екип работи интензивно и в символ на благодарност връчваме грамоти на всички ви за една от последните ви начинания, част от събора „ Пирин пее “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР