Залогът е надеждността на американското възпиране и колебливата стабилност в

...
Залогът е надеждността на американското възпиране и колебливата стабилност в
Коментари Харесай

Байдън е изправен пред ключов момент, докато преценява отмъщението за смъртта на войници при нападение с дрон в Йордания

Залогът е надеждността на американското въздържане и неуверената непоклатимост в района.

Най-новото в Близкия изток: „ Дрон комплициране “ докара до смъртоносна офанзива против войските на Съединени американски щати

Откакто трансформираха разпоредбите на Хамас офанзивите против Израел предишния октомври, тази постоянно нестабилна част от света изглеждаше на ръба на доста по-голям спор.

Американският президент ще се надява, че изборът му в идващите часове ще възпре всяка сходна ескалация. Може да направи тъкмо противоположното.

Враговете на Америка прекрачиха границата: Бездействието не е алтернатива, само че прекомерната реакция може да разпали огъня на напрежението в Близкия изток и да разпали районна война.

Седмици наред подкрепяните от Иран милиции стартират офанзиви против активи на Съединени американски щати, без да нанасят жертви.

Това се промени, когато дрон проби отбраната на пустинна база в Йордания и доближи палатка, цялостна със спящи американски бойци.

Трима са убити и повече от 40 са ранени при офанзивата - упрекната е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР