Заковаваме и последния пирон в ковчега на още една работна

...
Заковаваме и последния пирон в ковчега на още една работна
Коментари Харесай

Тръмп май почва да използва беге-мама след блокажа от Twitter?

Заковаваме и последния гвоздей в ковчега на още една работна седмица и, изпровождайки я в историята, поглеждаме през рамо, с цел да забележим какво ще остане след нея и какво най-вече ни/ви направи усещане през нея.

Трябва да стартираме, несъмнено, с този въпрос: какво е общото сред президентите Линкълн, Кенеди и Тръмп, с изключение на идентичното им „ бъдеще “ в политиката? …



Че и тримата нямат сметки в Twitter.



След като всяка една американска онлайн платформа (че даже и Porn Hub, която може и да не е американска, само че няма по какъв начин да пропуснем!), за която можем да се сетим, отряза достъпа на рекламното лице за неестествен загар, прочут още и като президент на Съединени американски щати – Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, имам съмнението, че доста скоро ще прочетем измежду множеството професионални връзки на международната платформа беге-мама и пост, който стартира с думите: „ Та, както споделях – аз завоювах изборите, завоювах с доста, това бяха най-нечестните избори в историята, само че аз ги завоювах, красиви избори, прелестни избори… “

М-да-а… въпрос на време е.

***

Vice ни заяви, че юристът на Джейкъб Чейнсли, прочут още като „ шамана на QAnon “ (оня шемет с рогата и кафявите гащи в Капитолия) е декларирал, че клиентът му е взел участие в офанзивата, САМО тъй като по този начин е наредил Тръмп. Както и излязоха към 400 зилиарда доказателства, че той си е Тръмпист и QAnon, а не Антифа, както радикалните десни медии се пробваха да изкарат. А към 99,9999999999% от доказателствата си ги е качил самият той онлайн. Гений.

Това много скапе риториката на тръмпти дъмпти, тъй като

той сподели, че не е карал никого нищо неприятно да прави, а околните му (толкова близки, че постоянно знаят какво е ял – по миризмата) медии незабавно подхванаха театъра с „ не бяха наш‘те, бяха Антифа “.

А тоя изверг Джейкъб по този начин да се отметне и да вземе да скапе хубавата режисура.

Оказа се, че единственото, което тръшка крайно-червените американци, QAnonци, републиканци и почитатели на Оранжевия, повече от Коронавирус, който те не имат вяра, че съществува, е…

… въпросът: „ за какво, съгласно вас, демократите ще се преобличат като тръмписти и ще атакуват Капитолия, с цел да трансформират резултата от избори, които те завоюваха? “

Този въпрос е докарал повече инфаркти от завист в Америка, в сравнение с инцидентно намерено скрито гей-порно списание в шкафа с чорапите на нечии съпрузи; повече експлоадиране в пламъци и от инцидентно ръсене със светена вода на сатанинско сборище на демократи и либерали.

От щатската прокуратура на Аризона са декларирали, че е доста неприятна концепция Джейкъб Чейнсли, който се показва и с името Джейк Анджели („ анджели “ – от ангели…) и който (това не е смешка!) счита, че е извънземен, да бъде пуснат на независимост, тъй като е писал (лично, геният му с гений) в разнообразни платформи, че се готви да взе участие във второ нахлуване по време на церемонията по встъпване в служба на Байдън.

Междувременно стана ясно, че майка му се е оплакала на света, че в пандиза не му давали органична био храна и надлежно момченцето ѝ не могло да се нахрани.

То, хубаво е да правиш гражданска война, само че на неналичието на органична био храна в пандиза теглим чертата! Какво е това нечовешко отношение бе! За Женевска спогодба не сте ли чували? (Женевска спогодба е като Истанбулската, единствено че Женевска).

Както и пръскането със сълзотворен газ по време на революция… си е малко прекомерно, както и да го погледнеш. Все отново това не е ли единствено за чернокожи, кафяви хора, либерали и имигранти? Що за служител на реда пръска бели американци по време на Революция!!! „ Не съм удовлетворена от организацията! Извикайте шефа на Революцията, имам недоволство! “



...

Междувременно Свободна Европа, цитирайки Българска телеграфна агенция, ни заяви, че са били засечени преводи за над $500 хиляди към крайнодесни в Съединени американски щати преди щурма на Капитолия. Упс…

Анализът е изработен от „ Чейнанализис “, които са засекли прехвърлянията на криптовалути към 22 виртуални портфейла на нео-нацисти, фашисти и бели терористи.

А ние си мислехме, че било поради идеята…

***

Седмицата беше белязана също и с доста махмурлук откъм BREXITмания тълпата,

която още привиква с „ новото обикновено “. Това, което мен персонално доста ме развесели, беше обяснението на един кисел британски чичо в страница за музикални принадлежности (където сънародниците му се оплакваха от нови такси и митнически бумащини при поръчка от ЕС), който сподели, че англичаните били излъгани… преди време – да се причислят към Европейски Съюз изначално, а в този момент, като се „ освободили “, „ завистливите хора “ в Европейски Съюз почнали да пъчат мускули (‘flexing muscle’ беше неговият лаф), с цел да си отмъстят. И по тази причина има митнически правила, не за нещо друго. Горкият… не е отнасял толкоз насмешки несъмнено от последния път, когато жена му го е видяла гол, да я пита „ дали е в въодушевление “…

Пак там – положителната остаряла Англия – има нова вълна от… очаквахте да кажа Коронавирус, нали? – само че не!—нова вълна от театрална тъпота. ITV News ни заяви, че лекарите и сестрите, които работят, като луди изключителни часове, в този момент се сблъскват с ново „ затруднение “ и то е…

… закани и принуждение от роднините на болните от Коронавирус, тъй като не признавали диагнозата и упорствали, че лекарите нищо не схващат и че явно ги лъжат с тая диагноза. Настояват си за ДРУГИ диагнози и лекувания. Това е. (но, като цяло: „ има доста тъпи хора “, не е тъкмо „ вест “) Вероятно избират чайче и винаминче.

***

И най-после:

ви сподели: „ “.

Да не му знаете доста! Искаш да гласуваш: самолета – и в беге, калпазани с калпазаните, м-ха!

Което е много необичайно, имайки поради, че множеството хора, които знаят какво значи „ представително ръководство “, се качват на самолети в противоположната посока.

Според мене, това е неква скрита реклама на България и акцията: да върнем българите от чужбина: „ Елате поради гласуването, останете заради… това, че не можете да си тръгнете, има локдаун! “

Като заговорих за избори и, не мога да не споделя и една моя концепция за психотест преди да ти дадат правото да гласуваш.

Сега е съвременно да се желае учебен ценз за правото да гласуваш, което – съгласно мен – е жалко, тъй като познавам доста образовани хора (или да кажем: хора, получили обучение по някакъв начин), които са интелигентни колкото пожарен кран.

Много по-важно е да има психотест преди да ти дадат да гласуваш. Ако ще ти желаят подобен преди да ти дадат брошура или оръжие, то не е зле и един преди да те пуснат с бюлетина в тъмната стаичка, да определяш бъдещето на цяла една страна.

Предлагам един къс вид на плана за тест:

1. вярвате ли, че Бил Гейтс/Сорос/рептили/Сатаната са измислили Коронавирус, с цел да ви чипират? ДА//НЕ

2. вярвате ли, че Коронавирус е небивалица и не съществува? ДА//НЕ

3. вярвате ли, че къпането повече от веднъж на седмица е нездравословно? ДА//НЕ

4. вярвате ли, че Тръмп завоюва изборите в Съединени американски щати? ДА//НЕ

5. вярвате ли, че сатанисти-педофили се пробват да ви ръководят посреЦтвом 5G (петджи) и ви пръскат с заболявания от натовски самолети? ДА//НЕ

6. имате ли история на психологични болести в рода си? ДА//НЕ

7. смятате ли, че маските са „ новото Турско иго “? ДА//НЕ

Ако имате единствено отговори НЕ, можем да ви се доверим и да ви дадем бюлетина.

Ако имате въпреки всичко и отговори ДА, не е зле да потърсите помощ, този тип „ положения “ демонстрират наклонност да се задълбочават с времето.

Ако имате единствено отговори ДА, апелирам, обадете се на най-близкия център за психологично здраве и кажете на хората от другата страна на телефона какво мислите за ситуацията по света и у нас и не забравяйте да си оставите адреса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР