Законопроект за обявяването на частната руска военна компания Вагнер за

...
Законопроект за обявяването на частната руска военна компания Вагнер за
Коментари Харесай

В САЩ направиха крачка към обявяването на руската фирма Вагнер за терористична организация

" Законопроект за оповестяването на частната съветска военна компания " Вагнер " за терористична организация бе импортиран в Конгреса (парламента на САЩ) ", съобщи израелската медия нюзру.

" Проектът бе импортиран от демократа Бед Кардин и републиканеца Роджър Уикър.  Служители на Вагнер са упрекнати в убийства, изнасилвания, издевателства над цивилни в Сирия, Централноафриканската република и Украйна, опит за нападение против украинския президент Володимир Зеленски и други закононарушения ", уточни още изданието

Ако " Вагнер " ‎ бъде приета за терористична организация, това ще разреши на Съединени американски щати да преследват нейните членове и замразяват активи на компанията на всички места по света, добави нюзру.

Законите в Съединени американски щати се одобряват по следния метод.

Депутати внасят план. Той отива за разглеждане в комисия в Камарата на представителите. Ако предлагането бъде утвърдено, то би трябвало да получи утвърждението на минимум половината от 435-мата депутати.

В случай че планът получи зелена светлина, той отива в Сената (горната камара). Там предлагането би трябвало даъде подкрепено от най-малко 51 от 100-те сенатори. При утвърждение от страна на депутатите в горната камара на Народното събрание, планът отива за автограф у президента. В случай, че президентът го подпише, законът влиза в действие след формалното му обявяване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР