Законодателството ще направи хората подходящи за гражданство след пет години

...
Законодателството ще направи хората подходящи за гражданство след пет години
Коментари Харесай

Германският парламент одобрява облекчаване на правилата за получаване на гражданство, премахване на ограниченията за двойни паспорти

Законодателството ще направи хората подобаващи за поданство след пет години в Германия или три при положение на „ специфични достижения в интеграцията “.

Германските законодатели утвърдиха ново законодателство, облекчаващо разпоредбите за приемане на поданство и прекратяващо рестриктивните мерки за владение на двойно поданство. Правителството твърди, че проектът ще ускори интеграцията на имигрантите и ще помогне за привличането на квалифицирани служащи.

Парламентът гласоподава с 382-234 гласа за проекта, показан от социално-либералната коалиция на лявоцентристкия канцлер Олаф Шолц, като 23 депутати се въздържаха. Основният десноцентристки опозиционен блок остро подлага на критика плана с аргумента, че той ще поевтини немското поданство.

Законодателството ще направи хората подобаващи за поданство след пет години в Германия или три при положение на „ специфични интеграционни достижения ”, а не осем или шест години сега.

Децата, родени в Германия,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР