Законодателни промени ще се борят с агресията в училище. Сред

...
Законодателни промени ще се борят с агресията в училище. Сред
Коментари Харесай

Законодателни промени ще се борят с агресията в училище

Законодателни промени ще се борят с експанзията в учебно заведение. Сред тях са наложителната медиация и споделените наставнически права, сподели депутатът от „ Обединените патриоти “ Славчо Атанасов в предаването „ Тази заран “ по bTV.

През 2014 година са регистрирани 3268 случая на експанзия в учебно заведение, до момента в който през 2016 година случаите са 7017, регистрира той.

Има доста аргументи за това, само че една от тях е неналичието на внимание от страна на страната, сподели депутатът. Той уточни, че децата копират модели, а при започване на 90-те „ момченцата копираха модела на мутрите, а момиченцата – на твърдата чалга и силиконовите хубавици “. Днес тези хора отглеждат своите деца и виждаме резултатите.

Промените, които се плануват, са фамилии, решили да се разделят, наложително да минават през посредник . Освен това да се заложи на споделено практикуване на родителските права , тъй като когато детето остане единствено с единия родител, той доста постоянно го настройва против другия и тези деца към този момент са в риск, сподели депутатът.

Трябва да гледаме освен учебното заведение, само че и фамилиите. Без фамилията учебното заведение е безсилно, уточни Атанасов.

По думите му в обединението изрично няма проблем , тя няма да се разпадне, вотът на съмнение няма да мине, тъй като никой не желае избори преди европредседателството.

Бойко Борисов и Валери Симеонов са със мощни характери, и двамата са водачи и в края на краищата в една коалиция не всичко върви безпрепятствено, от време на време целите с разминават, само че въпросът е посоката, сподели той. Според него в обединението ще надделее рационалното в името на страната .

За зам.-министъра на превоза Ангел Попов, против който беше повдигнато обвиняване за машинация, Атанасов разяснява, че във всяка партия има черни овце. Подобни кавги гърмят във всички партии, уточни той.

Вижте целия диалог във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР