Законодателната програма, която ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане отхвърлиха днес,

...
Законодателната програма, която ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане отхвърлиха днес,
Коментари Харесай

Божанов: Политиката не е шоу, а отговорност за съдбата на страната

Законодателната стратегия, която ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане " отхвърлиха през днешния ден, беше добра . Имаше редица антикорупционни ограничения, ограничение на безнаказаността на основния прокурор, законопроекти по Плана за възобновяване и резистентност, всички законопроекти на Министерството на електронното ръководство за понижаване на бюрокрацията. Това написа във Facebook министърът на електронното ръководство в оставка Божидар Божанов. 

„ Не мога да приема, че хвърлянето на България в следващи избори е поради това, че някой се е почувствал афектиран. Очаквам с право такива хора и техните искрено деструктивни организации да бъдат изхвърлени от политическия живот ", счита Божанов. 

" Защото политиката не е шоу, а отговорност за ориста на страната. Не е " ти мене уважаваш ли ме ", а " какво да създадем за страната дружно ". Не е взимане на решения от диванчета, зайчарници и сараи, а разговор пред хората ", написа още министърът на електронното ръководство в оставка. 

Отиваме на избори, на които от " Демократична България " ще се явим пред гласоподавателите с работата, която свършихме за тези седем месеца, с правилата, които защитавахме и с виновното държание, с което опитахме да стабилизираме страната в тази невиждано комплицирана конюнктура, показва Божанов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР