Законите у нас продължават да са с двойна употреба: важат

...
Законите у нас продължават да са с двойна употреба: важат
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: „Калинка“ на Бойко лети с 200 км/ч по Околовръстното! Георги Темелков кара с полицейски лампи като убиеца Семерджиев

Законите у нас не престават да са с двойна приложимост: важат за елементарния българин, не и за намазани с власт „ калинки “ на ГЕРБ. Поредното доказателство е одиозният началник на тол системата Георги Темелков.

Източник на Narod.bg сигнализира, че гербопитекът, изключително непосредствен до компрометирания главатар на хунтата Бойко Борисов, кара служебния си фолксваген „ Тигуан “ с рег. № Сухопътни войски 9983 Наказателен кодекс с неприемливите 200 км/ч по Околовръстното шосе в София без да му пука от КАТ.

За похлупак повярвалата в своята недостижимост „ калинка “ на ГЕРБ ръководи колата на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ), под чиято шапка е Националното тол ръководство (НТУ), с полицейска лампа и блицове (сигнални светлини, б.ред.), съвсем като надрусания палач Георги Семерджиев, който лиши живота на две млади дами при мелето на 5 юли на бул. „ Черни връх “ в София.

За да показва, че зад него е партията на задкулисието ГЕРБ, Георги Темелков вдигал тежки кавги на патрулите на КАТ, които си разрешавали да го спрат за очевадните нарушавания на закона.

Въпросът е дали най-накрая Министерство на вътрешните работи ще си свърши работата и ще арестува наглия гербаджия, или ще чакаме да убие някого на пътя, а след това обстойно и нашироко да слушаме пишман специалистите и топ ченгетата , които ще се оправдават с неуместни доводи?

Реклама

Самото битие на шеф на тол системата като Георги Темелков е юридически нонсенс, сподели инспекция на Narod.bg. Още през август 2022-а, незабавно след рухването на кабинета на Кирил Петков и встъпването на служебния кабинет, назначен от президента Румен Радев, започнаха значими промени в ръководството на държавни предприятия и организации.

Сред тях беше и АПИ, чиито нов началник Иво Иванов още на първия си работен ден назначи за шеф на Национално тол ръководство правилният кадър на Бойко…Георги Темелков.

Темелков беше назначен без конкурс като краткотрайно изпълняващ длъжността. И досега – пет месеца по-късно, пътната организация към момента не търси нов началник на Научно-техническо управление с намерено съревнование.

Георги Темелков е член на ГЕРБ, удостовери самият той пред „ Капитал “: „ Аз съм през цялото време [член на ГЕРБ], дори мисля, че съм в инициативния комитет и не го и укривам. Все едно да ме питате дали съм симпатизант на „ Левски “ или ЦСКА, за мен е безусловно едно и също “.

Темелков присъстваше на Националната конференция на партията през 2020 година, където носеше партиен бадж на партията и където млади мъже със закрити лица биха публицисти и протестиращи против Бойко Борисов жители.

На фрагменти се виждаше по какъв начин Темелков е до самите биячи, малко откакто PR-ът на ГЕРБ Никола Николов е предал на мъжете, които явно не са от защитата на събитието, мъж, който стачкува против Борисов.

Постът, на който дреме мъжката „ калинка “ на Бойко – началник на „ Националното тол ръководство “, дава отговор за стотиците милиони левове, които постъпват от винетки и тол такси, и за по този начин комплицираната система, която страната към момента ръководи с помощ на частната компания „ Капш трафик солюшънс “.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР