Законът за прякото участие е единствено битка на ИТН срещу

...
НА ЖИВО: Балабанов: Законът за прякото участие е единствено битка на ИТН срещу политическото лицемерие в държавата

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

НА ЖИВО: Балабанов: Законът за прякото участие е единствено битка на ИТН срещу политическото лицемерие в държавата

Законът за директното присъединяване е само борба на Има Такъв Народ против политическото двуличие в страната. Предлага се обединен метод за осъществяване на референдумите. По този метод отразяваме най-сериозна представителност. Изправени сме пред една стена от корупционери, които ги интересуват единствено систематизиране на постовете. Това съобщи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ в коридорите на Народното събрание.

 

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Това е наша борба от доста години насам.

ПП-ДБ ще вкарват техен план, който ще трансформира Закона за директното присъединяване на жителите, който е изкопиран от плана на Има Такъв Народ. За който те гласоподаваха срещу преди 3 месеца. Не е ли лицемерно, бе, сътрудници? Къде бяхте вие преди 3 месеца? Много ми е забавно по какъв начин ще работят оттук насетне тези в пленарна зала, които крадат нашите хрумвания “, добави Балабанов.

Имаме сполучлив референдум и това е нашият,

за който не стигнаха 12 хиляди гласа. Затова ние редуцираме, с цел да може референдумите да бъдат сполучливи. Виждам преяждане с власт. Надявам се по-бързо да отидем на избори и да ги изметем “, добави Балабанов.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР