Закъсалият отбор на си назначи нов старши треньор и това

...
Закъсалият отбор на си назначи нов старши треньор и това
Коментари Харесай

Норич официално има нов треньор и той не се казва Франк Лампард

Закъсалият тим на си назначи нов старши треньор и това не е Франк Лампард, а Дийн Смит, който преди дни бе уволнен от Астън Вила. Новината бе доказана от самия клуб, а съществена задача пред наставника ще бъде да избави тима от изпадане през този сезон.
" Беше буря от седем дни, само че съм в действителност удовлетворен, че се върнах и ще работя за Норич във Висшата лига. Ясно е, че свършихме прелестна работа в този футболен клуб (б.р. - Астън Вила) през последните четири години и половина. Сега работа на мен и на Крейг е да продължим да работим и тук, като крайната цел е да оцелеем във Висшата лига ", разяснява Смит.
" Норич Сити е огромен клуб, с доста правилни последователи, които изцяло схващат какво значи да си част от клуба и неговата общественост. Бях учтив в ера, когато Норич се състезаваше в Европа – помня тези времена добре и постоянно, когато съм посещавал " Керъл Роуд " и Норич, в действителност мога да усетя връзката сред почитателите, чиновниците и играчите. Ще се опитаме да го създадем едно негостоприемно място за посещение ", добави още той.
Дебютът му ще бъде на 20 ноември (събота) при семейството на Норич против Саутхемптън! Норич е на последното 20-о място с едвам пет точки след 11 изиграни мача...
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР