Захвърлили го в студено мазе в разгара на люта зима.

...
Захвърлили го в студено мазе в разгара на люта зима.
Коментари Харесай

Котка спасила бебе, захвърлено в мазе в кутия

Захвърлили го в студено мазе в разгара на люта зима. Ако не е била тази котка, той просто нямаше да оцелее!

Доброто постоянно се цени и запомня, изключително в случай че е към чужд човек. Хората са признателни.

Но в случай че човечността е присъща и на животните? Замисляли ли сте се в миналото какъв брой постоянно домашните ни любимци ни избавят? Те могат да схванат добре нашите усеща и да ни оказват помощ да се оправим с тях. Да, те като никой различен усещат вярно всички наши страсти.

Ето да вземем за пример по какъв начин една котка станала воин за цялостен град.

 котка-герой

Един ден съседка чула странни звуци от мазето: тяхната обичана котка мяукала и зовяла за помощ. След няколко минути, когато звуците не спирали, тя слязла, с цел да огледа какво се случва там.

Отваряйки водата, тя видяла пред себе си котка, която лежала върху новородено бебе в кутия. Тя сгрявала с козината си детето, до момента в който някой се притече на помощ.

 котка-спасява-бебе

Бърза помощ пристигнала и откарала бебето в болница, а котката още дълго бягала след колата, очевидно обезпокоена за детето.

 спасено-бебе

 

Наистина героична постъпка, която е почтена за похвали. Котка избавила малко дребосъче, разбирайки че то е в неволя. Кой може да допусна, че котката може да има повече от човещина от някого, който е захвърлил детето си в кутия в мазе.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР