Захари Бахаров е родният актьор, доказал се сред големите имена

...
Захари Бахаров е родният актьор, доказал се сред големите имена
Коментари Харесай

Захари Бахаров партнира на Гари Олдман в КУЛТОВ сериал

Захари Бахаров е родният артист, потвърдил се измежду огромните имена в Холивуд. Именно той е новото попълнение, което ще се причисли към носителя на голям брой награди Гари Олдман и впечатляващта Кристин Скот Томас в новия сезон на паметния трилът сериал “Куци Коне ”.

 



 

След провалена и обществено опозорена подготвителна задача английският офицер от МИ5 Ривър Картрайт е заточен в Слау Хаус - административно чистилище за отхвърлените от службата. Известни като " бавните коне ", Картрайт и сътрудниците му би трябвало да понасят скучни задания, свързани с бумащина, и своя беден началник Джаксън Ламб, който чака от тях да се откажат от скуката и разочарованието. Животът в Слау Хаус се дефинира от тежката работа, до момента в който бавните коне не се забъркват в рискова игра на " Парка " (името, с което е известна измислената централа на МИ5, произлизащо от местоположението ѝ в Риджънтс Парк).

Вторият сезон на сериала се чака да излезе на 2-ри декември по Епъл ТВ, а Захари ще влезе в ролята на съветски сътрудник.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР