Загубите на Украйна във войната с Русия са по-малко, отколкото

...
Загубите на Украйна във войната с Русия са по-малко, отколкото
Коментари Харесай

Украинският военен министър разкри загубите на Украйна: По-малко са от загиналите по време на земетресението в Турция

Загубите на Украйна във войната с Русия са по-малко, в сравнение с починалите вследствие на земетресението в Турция. Това разкри украинският министър на защитата Алексей Резников в изявление за испанския вестник La Razon. 
 
" Разбира се, че поносим загуби, тъй като водим война. Но те са в пъти по-малко от съветските. Не мога да назова съответна цифра, само че мога да ви уверя, че общото число (на украинските загуби в жива мощ, бел. ред.) е по-малко от количеството на починалите вследствие земетресението в Турция ", декларира Резников. 
 
И продължава: 
" Това значи, че нашата съществена цел е да съхраним живота на нашите бойци. Докато Русия употребява своите като " пушечно месо " V Това е тактиката на " месомелачката ". На тях им е все едно. Само в Бахмут Русия губи на ден по към 500 индивида - убити и ранени - на ден ".  
 
Припомняме, че доказаното количество на починалите в Турция, след земетресението от 6 февруари е над 50 000 души. 
 
Резников прибавя още в изявлението за испанското издание, че не има вяра Русия да употребява нуклеарно оръжие в Украйна. Той е уверен, че " съветската нуклеарна опасност е блъф ".
 
Украинският министър на защитата прибавя, че за финален път РФ е провела тестване на свое нуклеарно оръжие през 1998 година и задава резонния въпрос " В какво положение се намира съветският нуклеарен боеприпас ". 
 
Освен това, Резников напомня, че Индия и Китай са предизвестили Кремъл, че е немислимо потреблението на нуклеарно оръжие. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР