загуби с 2:3 от в първи мач от плейофния кръг

...
загуби с 2:3 от в първи мач от плейофния кръг
Коментари Харесай

Бетис изнесе урок по ефективност на Зенит

загуби с 2:3 от в първи мач от плейофния кръг за класиране на 1/8-финалите в. И петте попадения в дуела, игран на " Газпром Арена " в Санкт Петербург, паднаха преди почивката. Испанците демонстрираха убийствена успеваемост и всеки от ударите им във вратата се трансформира в гол.

сподели положително лице в контролите, само че в първия си формален мач за годината срещна противник в отлична форма, който доста бързо се възползва от слабостите в отбраната на питерци. Заради травмата на Деян Ловрен Сергей Семак върна в центъра на защитата, само че това не се оказа добър ход.

овладя средата на терена от самото началото на небрежно поведе с 2:0. В 8-ата минута центрира от статично състояние и се разписа с глава, а в 18-ата напредна през центъра и с компактен удар не остави шансове на. Между двете попадения опита да откри собствен съотборник паралелно на голлинията, само че никой не съумя да засече топката.

Негативното развиване не смути руснаците. на Калудиньо беше блокиран, а незабавно по-късно стреля в навън. Домакините понижиха в 25-ата минута с гол на. Опитният нападател се разписа с глава след пробив и центриране на десния бек. След още няколко минути бразилска композиция сред Вендел и приключи с прецизен удар на някогашния футболист на Барселона - 2:2.

В 36-ата минута домакините бяха покрай цялостен поврат, само че нов удар с глава на мина малко над напречната греда. В края на полувремето се оказа неопитен за пас на и Айтор Руйбал открадна топката. Последва подаване към Андре Гуардадо и мексиканецът невъзмутимо заби трети гол за Бетис.

На почивката Семак направи двойна промяна, като пусна и Александър Мостовой вместо и. имаше известно игрово превъзходство, само че не получи задоволително поддръжка от съотборниците си. В 66-ата минута подаде на, който уцели гредата.

В 65-ата минута дебют за направи звездната покупка, а четвърт час преди края друго от новите попълнения -, размени. се защитаваше доста умерено и не разреши на домакините да застрашат съществено вратата на. В края заложи на балонни центрирания, само че те не доведоха до нищо.

Реваншът в е идната седмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР