Загорец (Нова Загора) разгроми гостуващия му Верея (Стара Загора) с

...
Загорец (Нова Загора) разгроми гостуващия му Верея (Стара Загора) с
Коментари Харесай

Загорец без проблеми срещу Верея

Загорец (Нова Загора) разгроми гостуващия му Верея (Стара Загора) с 5:0. Двубоят е от 22-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Треньорът на домакините Мирослав Миндев заложи на футболистите, които не играха в сряда против Розова котловина за купата на Аматьорската футболна лига. 

Над всички през днешния ден беше Пламен Иванов, който вкара четири гола. Иван Тошев откри резултата в 17-ата минута, когато беше изведен самичък против вратаря на противника. Така приключи полувремето. След почивката, Иванов записа хеттрик за четвърт час. Той удвои в 60-ата минута след пас на Иван Винков. Малко по-късно беше прецизен и от дузпа. В 76-ата минута двамата с Винков повториха сполучливо офанзивата, от която падна втория гол. В 88-ата минута Денислав Атанасов подаде от другия фланг и Иванов опъна мрежата за четвърти път. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР