Загиналите в тежката катастрофа на входа на благоевградския квартал “Струмско

...
Загиналите в тежката катастрофа на входа на благоевградския квартал “Струмско
Коментари Харесай

Изпращат заедно в последния им път загиналите в зверската катастрофа в Благоевград

Загиналите в тежката злополука на входа на благоевградския квартал “Струмско ” - акушерката Стефка Кацарска и брачният партньор й, автоинструкторът Васил Кацарски, ще бъдат заровени дружно на следващия ден в Благоевград, написа struma.bg.

Поклонението е от 08.00 часа в черквата на остарелия гробищен парк, написа Блиц.

Близки и другари ще ги изпратят в последния им земен път от 11.00 часа на новите гробища.

Стефка Кацарска и Васил Кацарски починаха откакто пътуваха в лекия автомобил “Пежо ” на автоинструктора Иван Терзийски-Терцата, техен фамилен другар. Автомобилът им се удари с " Фолксваген ", каран от 22-годишния Кирил Пинтийски.

63-годишната Стефка Кацарска бе призната в тежко положение в болничното заведение, изпаднала в кома. Тя издъхна още в шоковата зала на незабавно поделение, оповестява struma. bg. Съпругът й Васил Кацарски бе признат с травма на бял дроб и вътрешен кръвоизлив, бе интубиран и настанен в реанимация, с заплаха за живота, където по-късно умря. Васил Кацарски е работил като автоинструктор.

Ударът бил доста мощен, откъм дясната страна на пежото, от което са изхвърчали движимости на пасажерите. Сериозно повредена е и предната част на фолксвагена, само че водачът К. Пинтийски от кв. „ Грамада ” и неговият сателит са се отървали без пострадвания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР