Загиналата е 74-годишната В.С. от Долно Церовене, пострадалите деца са

...
Загиналата е 74-годишната В.С. от Долно Церовене, пострадалите деца са
Коментари Харесай

България В Шок От Това, Което Се Случи! Мвр Съобщиха Преди Минути, Че На Място Е Убита

Загиналата е 74-годишната В.С. от Долно Церовене, потърпевшите деца са от другия автомобил - на 9 и 14 години от Монтана.

Те са настанени в монтанската болница без заплаха за живота, под наблюдаване.

Пострадала е и 48-годишна жена от Дългоделци. Тя също е в монтанската болница без заплаха за живота.

С доста тежки пострадвания е 68-годишният Р.Г. от Монтана, който е бил зад кормилото на " Пежо ". Мъжът е в ломската болница и положението му е сериозно. В болница е и другият лидер. Той е със счупена ключица.

Тежкият случай е станал на пътя Якимово - Дългоделци, на входа на Дългоделци, най-вероятно на един от добре известните неприятни завои.

Р.Г. бил зад кормилото на " Пежо ". По неизяснени досега аргументи той навлязъл в насрещното платно и се блъснал челно в приближаващ против него " Мерцедес ", със софийска регистрация, ръководен от 43-годишния Р.Т. от столицата.

При конфликта бабата, седяла на прадната дясна седалка на " Пежо " -то, била премазана от ламарините и издъхнала на място, водачът е в сериозно положение. Всички пасажери и водача на " Мерцедеса " също потърпевши, споделиха от полицията, написа Пик.

На лидера на немското возило е изработен тест за алкохол и той е негативен.

На другия водач не е взета проба, защото е тежко ранен, споделиха криминалистите. На мястото е осъществен оглед и следствието на тежката злополука продължава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР