Загиналата девойка живее в кв. Еленово с приятеля си-студент в

...
Загиналата девойка живее в кв. Еленово с приятеля си-студент в
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! Ето я красавицата Юлия, убита пред очите на майка си край Благоевград

Загиналата госпожица живее в кв. Еленово с приятеля си-студент в Благоевград.
20 годишната Юлия е момичето починало на релсите през вчерашния ден, в деня на откриването на мотосезона. Пътническият трен София-Кулата я блъсна и умъртви на място, до момента в който пресичала на непозволено място.
В региона на случая имаше скупчване на мотори, поради формалното разкриване на мотосезона. Дали поради плача на огромните машини, само че Юлия, която била на мястото с майка си, не чула влака. Майката даже не схванала какво се случило, защото пресякла линията преди детето си, предава struma.com.
Писъците и „ Къде е детето ми?! Какво се случи?! събрали мотористи и аудитория на релсите. Ударът обаче бил съдбовен и едно момиче остана вечно на 20. Юлия е от хаджидимовското село Копривлен, само че живее от дълго време в Благоевград, в квартал „ Еленово “ дружно с приятеля си, с който са от години. Майка ие шивачка, позната в региона на Гоце Делчев, а бащата, с който са разграничени живее в прилежащо на Копривлен село.
Родното село на Юлия е в потрес от нещастието. Припомняме, че през вчерашния ден към 12. 40 пътнически трен, движейки се от Симитли в посока Благоевград, в региона на автополигона, на разклона за село Церово блъснал 20 годишната Юлия. Влакът престоя с часове на мястото, а двамата машинисти Св. Джаджаров и М. Стамболийски бяха тествани на място за приложимост на алкохол и опиати, само че пробите са негативни.
Мястото е необезопасено и непозволено за секване. Защо майка и щерка са подхванали сходен риск е неразбираемо, само че казусът раздруса Благоевград и ужаси всички, които познават опечаленото семейство.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР