Загинаха двама от най-смелите полицаи на ОДМВР-Бургас. Младши инспектор –

...
Загинаха двама от най-смелите полицаи на ОДМВР-Бургас. Младши инспектор –
Коментари Харесай

Йордан Илиев и Атанас Градев са полицаите, загинали при мелето на „Трапезица“

Загинаха двама от най-смелите служители на реда на ОДМВР-Бургас. Младши контрольор – старши служител на реда в група „ Охрана на публичния ред “ в бранш „ Охранителна полиция “ в Първо РУ-Бургас Йордан Илиев (на снимката), дружно с сътрудника си старши служител на реда Атанас Градев – това са двете имена на униформените, които изпълняваха до финален мирис дълга си към пагона.

Двамата бяха изключителни служители на реда и желаеха да израснат в системата на Министерство на вътрешните работи. След два месеца Йордан Илиев е щял да премине на по-висока служба в отдел „ Криминална полиция “ поради потвърдени качества, единствено за последните три месеца е награждаван три пъти за проявен подвиг. Тази нощ той въобще не е трябвало да бъде на работа, поел е изключително дежурство в друго поделение, в което не са достигали патрулните служители на реда, съобщи Флагман бг.



Тази заран към 5,30 часа те са желали да оказват помощ на сътрудниците си и се включват в преследването на рейс с мигранти в региона на кръговото кръстовище „ Трапезица ” в опит да пресекат пътя му, само че той безусловно връхлита върху колата.

Бежанците са били към 35 индивида, сред тях има и дребни деца. Няма тежко потърпевши от чужденците.



На мястото са най-близките на двамата служители на реда, които ще бъдат запомнени с професионализма и безкомпромисността си. И двамата са млади и амбициозни, поставяха кариерата си над всичко. Към Бургас пътува и министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР