Загина обаче бодигардът на свързания със седмиците“ борец Николай Марински

...
Загина обаче бодигардът на свързания със седмиците“ борец Николай Марински
Коментари Харесай

Прокуденият от Златко Баретата – Иван Вазелина, завъртя нови схеми

Загина обаче телохранителят на обвързвания със „ седмиците “ герой Николай Марински – Кальо. Заради опита за ликвидиране Жоро Шилето се укривал близо 3 години. Накрая се предал самичък, като на делото бил оневинен, защото юристите му „ потвърдили “, че е стрелял при самоотбрана. За наставление бившето ченге отнесе условна присъда за нелегално владеене на... 8 патрона. Стоян Ненчев – Цеко умира при започване на септември 2020-а.

 

Сега Иван Вазелина и Жоро Шилето са в играта – Георги Тодоров намира балъци с добър финансов статус, на които показва Иван Кривогледия като познавач по онлайн залози. След като Вазелина безскрупулно им вземе пари, регистрира % от сумите на Златко и Шилето като такса „ успокоение “,  изяснява схемата осведомен.

 

Любопитен миг е, че след побоя и изгонването от кръга към Златко Баретата, Иван Кривогледия, с помощ от медиатори, напирал да почисти медийния си имидж, като опитал да притиска редактори на новинарски уеб сайтове и проверяващи публицисти да отстранен срамните вести, в които е основен воин.

 

Вместо да се вразуми след следващата присъда, панагюрецът поръчал побой над втори главен очевидец по делата против него – 55-годишния футболен управител от Пазарджик Кирил Маринков – Лозенеца. В началото на ноември 2022-ра импресариото бил издебнат пред дома си от група маскирани уроди, въоръжени с тръби, които го пребили съвсем до гибел. Лозенеца оживял по знамение и дал в детайли изложение на нападателите. След бруталната наказателна акция, за която има неоспорими данни, че е поръчана от безскрупулния ром, последвала промяна на управлението на пазарджишката полиция.

 

Верните на Балабанов ченгета от района към този момент отказали да покриват изцепките му, още повече че измамникът приключил парите и спрял да заплаща, го карал само на голи обещания за „ златен дъжд “, но някъде в бъдещето. Според запознати  Вазелина все по-често се застоявал в родната си къща в село Оборище до Панагюрище, където живеел със своите майка и баба, както и със фамилията на своя брат, също обвиняем за измами – Велко Балабанов - Халката

 

От скъпите коли с идентични номера и многочислените охранители нямало и помен. Възлюбената кака Нора също се ориентирала към различен спонсор, като постоянно била забелязвана в компанията на мускулест мачо – тотална диаметралност на хърбавия лъжец.

 

Неграмотният ром бил уволнен и от петролната компания на Златомир Иванов „ Елит Петрол ”, където се водеше на управителна служба.

Близки до Баретата разчитат това като сигурен знак, че Балабанов няма късмет да се върне в тима на любимците на Златомир Иванов. А без протекцията на Баретата облаците над главата на някогашния хигиенист в бензиностанция сигурно ще се сгъстят...

Източник: Уикенд, crimesbg.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР