Заедно с премиера Борисов, рожден ден на 13 юни празнува

...
Заедно с премиера Борисов, рожден ден на 13 юни празнува
Коментари Харесай

Винету: Не съм гей, най-трудно ми бе да пуша лулата на мира

Заедно с премиера Борисов, рожден ден на 13 юни чества и неговият юношески кумир и реализатор на ролята на Винету в соцуестърните Гойко Митич, който обаче е 19 година по-възрастен.

79-годишният артист, който стана татко едвам на 51, отхвърля всички клюки към него: че не е бил в никакъв случай женен, тъй като бил гей, че е бил гадже на брачната половинка на източногерманския деспот Хонекер и така нататък

Не си признава за романи с нашата заслужила артистка Искра Радева и с полската национална Барбара Брилска, за връзка с която си призна Стефан Данаилов.

Роденият в Сърбия Винету споделя, че най-трудно за него при осъществяване на паметната му роля било да дими с лулата на мира – паметен признак на фимите с негово присъединяване. Причината е елементарна: той в никакъв случай не е пушил.

Вместо това, Гойко Митич се опитва в голям брой спортове: футбол, хандбал, лека атлетика, гребане, ски, гимнастика, алпинизъм, ученик е на белградската НСА. И до момента стартиралият като каскадор популярен артист е в отлична форма.

Той продължава да играе: последният му филм е сниман предходната година в Русия и се назовава Балкански рубеж.

Снимки може да видите ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР