Заедно с над 2 хиляди адвокати ние ще се обърнем

...
Заедно с над 2 хиляди адвокати ние ще се обърнем
Коментари Харесай

Турция заедно с 2000 адвокати завежда дело за геноцид в Газа

" Заедно с над 2 хиляди юристи ние ще се обърнем към съответните инстанции с тъжба за геноцид. Ще следим процеса, няма да го оставим на половина. Цената ще бъде платена ", даде обещание турският водач, осведоми Българска телеграфна агенция.

Той се спря и на визитата си в Германия тази седмица и сподели: " Целият западен свят е една обща кръстоносна империалистическа конструкция. За страдание видях това по време на визитата си (в Германия) през вчерашния ден. Видях това и в президента (на Германия Франк-Валтер Щайнмайер) ", означи Ердоган.

Той прикани Берлин да окаже подпомагане по въпроса за " освобождението на палестинските пленници " в Израел. Според Ердоган Израел държи над 10 хиляди заложници. " Германийо, направи стъпка за освобождението им, а ние ще поставим старания за тези, които се намират в ръцете на " Хамас ", сподели Ердоган.

По-рано той назова Израел " страна на терора " и разгласи, че краят на премиера Нетаняху наближава, откакто личният му народ се е вдигнал на митинг против него.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР