Заедно с Асен Василев ще бъдем част от промяната на

...
Заедно с Асен Василев ще бъдем част от промяната на
Коментари Харесай

Петков: С Асен Василев със сигурност ще бъдем част от промяната

 Заедно с Асен Василев ще бъдем част от смяната на България. Това сподели при визитата си в Благоевград служебният министър на стопанската система Кирил Петков.

" Моята позиция е, че би трябвало в действителност да вземем това решение дружно с Асен Василев - по какъв начин да продължим смяната по най-ефективния метод. И това сега го обмисляме. Имаме сила за това. Аз съм го казвал. Вярвам, че България може да се промени доста бързо, в случай че се вършат верните стъпки. Коя е най-ефективната част да бъдем част от смяната, тъкмо сега го обсъждаме – по какъв начин да го създадем, кое да структурираме, в какво време, дали това е най-хубавият вид сега, като служебни министри да продължим или да създадем нещо отвън, това занапред. Не завършваме последните стъпки “, сподели Петков.

Той не отговори на въпрос дали към този момент има предложение от президента Румен Радев да се включи в идващото служебно държавно управление.

" Много ни е значимо до момента в който сме служебни министри да сме аполитични, тъй като другояче ще бъдем следващите хора, които надали не използваме трибуната сега, с цел да си вършим някакви ПР акции. Не желаеме това, желаеме да свършваме действителни действия “, добави Кирил Петков.

В Благоевград той се срещна с кмета Илко Стоянов и дружно разискаха опциите за икономическо развиване на общината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР