Задочен спор в социалните мрежи избухна между Радан Кънев Радан

...
Задочен спор в социалните мрежи избухна между Радан Кънев Радан
Коментари Харесай

Джамбазки скочи на Радан Кънев заради Северна Македония

Задочен спор в обществените мрежи избухна сред Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от Демократична България и от Вътрешна македонска революционна организация поради Северна Македония. Двамата евродепутати изрекоха своето виждане за поддръжката на България за присъединението на западната ни съседка в Европейски Съюз, само че в мненията им имаше взаимни обвинявания за родоотсъпничество, напън и извиване на ръце.

В коментар Кънев разкритикува държавното управление за позицията му. Той позволи, че Борисов се преценява с Вътрешна македонска революционна организация, които пък употребяват тематиката за предизборни цели.

обаче не му остана задължен. И написа:

"Позицията на сътрудника Кънев по македонския въпрос е същински срам. Позор и отчаяние. Срам и срам. Неграмотност, неведение, сърбоманство, болшевизъм. Позор. Най-малкото тъй като на „ напъните “ на сътрудника изискуем резолюция на Екологичен потенциал, която вместо да громи mafiata, упорства България да признае сепаратистката ОМО Илинден. В първичния вид на резолюцията, плод на напъните на сътрудника Кънев, се настояваше за признаването на македонско малцинство в България. Делегацията на Вътрешна македонска революционна организация постави големи старания, с цел да отстрани от текста на резолюцията това национално изменничество ".

"Превод: Имено поради напъните на ДеБъ имаме този резултат - легитимиране, вадене от гроба и поддръжка за коминтерновския, антибългарски, македонистки фракционизъм ", безапелационен е Джамбазки.



Джамбазки е безапелационен, че хората от Демократична България въобще не познават естеството на казуса с македонския въпрос.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР