Задкулисието искаше са унищожи Слави Трифонов, но не успя. Народът

...
Задкулисието искаше са унищожи Слави Трифонов, но не успя. Народът
Коментари Харесай

Осман Октай: Задкулисието искаше да унищожи Слави Трифонов, но не успя

Задкулисието искаше са унищожи Слави Трифонов, само че не съумя. Народът се отвращава от Бойко Борисов. Младежите ще извършат революцията в България. Това предвижда пред "Фрог нюз " политическият анализатор Осман Октай. Той добави:

- Г-н Октай, политологът Петър Чолаков сподели пред екипа ни, че с ежедневните включвания от къщата си, Бойко Борисов „ изиграва добре картите “ си - тактически и стратегически. Вие склонен ли сте с тази констатация?
- Напротив. Колкото повече демонстрират нелепостите на Борисов, толкоз повече народът се отвращава от него. От това той единствено губи. Нека го излъчват всеки ден. Нека неговите министри, едни и същи пиари и едни и същи хора от котилото на „ Библиотекарите “ като Мадам В. да обикалят тв студията и да плюят по Слави, по митингите и т. н. И да възхваляват божеството Бойко с всички негови нелепости и опорни точки. Колкото повече виждаме това, толкоз повече митингът ще успее. Но знаете ли, в сегашните политически събития има нещо доста красиво.

- Изненадващ поврат на тезата ви. Бихте ли ни разяснили?
- Убеден съм, че младежите, родени след 1985 година ще извършат новата гражданска война в България. Те ще унищожат политико-олигархичния модел. И този развой ще продължи 5-10 години. Задкулисието, което обслужва Бойко Борисов видя, че митингът завоюва. С изборният резултат станахме очевидци на началото на края на модела Луканов. Същото това задкулисие в този момент опита да унищожи Слави Трифонов. Да го вкара в капан. Но не съумя. Той играе ексцентрично и вярно в интерес на митингите.

- Имате поради с решението да върне мандата за сформиране на кабинет?
- Точно по този начин. И по тази причина в този момент всички от статуквото са озлобени. Виждате по какъв начин повтарят глупавите си и лъжливи опорни точки на Бойко Борисов. Ежедневните предавания от вкъщи му са безсрамни. Самият факт, че всички заедно нападнаха Слави Трифонов потвърждава, че цялата скица на задкулисието е пробита и няма по какъв начин да управляват обстановката. С обещанието на партиите на статуквото, че ще поддържат кабинет на Трифонов, беше изработен опит да се постави надзор върху протестните обединения. Но с отхвърли на Има Такъв Народ да излъчи кабинет, не им се получи. Всички, които в този момент повторят в един глас, че Слави е страхливец и не е направил държавно управление, стартират опорните точки на това задкулисие.

- Имате ли информация кой ще е третият „ късметлия “, който ще получи мандат за сформиране на държавно управление?
- Има две благоприятни условия. Първата е Българска социалистическа партия да получи пандата. Но в случай че това се случи има заплаха никой да не отиде на среща с тях и те да изпаднат в изолираност. Държавният глава би могъл да им спести това стеснение, като даде мандата на „ Демократична България “. Това е втората опция.

- Очаквате ли те да излъчат кабинет?
- Не имам вяра, че в тази обстановка ще създадат сходен ход. Както виждате, те мъдро мълчат. Наясно са, че при едни предварителни избори Демократична България и Има Такъв Народ ще са печеливши. Те регистрират действителностите. Докато виждате какъв брой са разтревожени от „ Изправи се! Мутри вън! “. Те имаха огромни искания, че съставляват митинга. С актуалните си позиции, че са подготвени да създадат кабинет, те се самоубиват.

- Защо мислите по този начин?
- Защото, в случай че сформират кабинет, той ще бъде пленник на задкулисието, против което сякаш стачкуваха. Тактическата им игра не е добра. Показват, че се опасяват от опорките на задкулисието - ниска изборна интензивност поради пандемия, неприятно време и т. н.

- Движение за права и свободи внезапно взеха решение да „ прегърнат “ партиите на митинга. По време на националното неодобрение не реагираха, а чак в този момент се сетиха, че хората желаят смяна. Какво са замислили от партията на Ахмед Доган?
- Забележете, че всички систематични обединения прегръщат партиите на митинга. Най-комичното е, че партиите на статуквото даже започнаха да се боричкат кой повече е подкрепял протестиращите. До такава степен изпаднаха. Това демонстрира, че се случва нещо революционно – митингът управлява държанието на политическите обединения, в това число на Бойко Борисов и ГЕРБ. Всички техни ходове са подбудени от боязън, че ще бъдат пометени при едни предварителни избори. И аз съм уверен, че това ще се случи.

изявление на Катя Илиева, "Фрог нюз "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР