Задава се второто издание на модните отличия Varna Free Fashion

...
Задава се второто издание на модните отличия Varna Free Fashion
Коментари Харесай

Жури от модни експерти отличава талантливи млади дизайнери

Задава се второто издание на стилните оценки Varna Free Fashion Awards. То ще се състои в последните дни на август. Негов хазаин ще бъде клуб на Алея Първа. Жури от фешън специалисти ще изгледа дефилетата, на които ще бъдат показани дизайнерските решения на варненски студенти. След това оценяващата комисия ще реши и кои са носителите на статуетките в обособените категории.

Самата гала по награждаването ще бъде същата вечер. Отличията „ Дизайнер на годината “ ще бъдат раздадени в разделите: „ Експериментална мода “, „ Вечерни тоалети “ и „ Дебют “. Сред поканените посетители са притежатели на фешън организации, топ модели, телевизионни водещи, дизайнери, представители на бизнес и арт средите на морската столица.

Статуетките Varna Free Fashion Awards се раздават по концепция на Албена Свещарова и Емилиян Ялъмов. Целта на премиите е да насърчи креативното и изобретателно мислене на младежите, както и да отличи най-хубавите практики. Автор на логото е Георги Георгиев.

15-членно експертно жури дефинира първите носители на наградата през 2017 година Тогава в категория „ Дебют “ оценката отиде при Сесил Мехмед. „ Дизайнер на годината “ в раздел „ Авангардно-експериментална мода “ бе Мария Панева, а в категория „ Креативност “ статуетката бе за Стела Димитрова. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР