Задържаният в автомобил на Шанз Елизе в нощта на неделя

...
Задържаният в автомобил на Шанз Елизе в нощта на неделя
Коментари Харесай

Задържаният във Франция мъж не е терористът, планира атака в България

Задържаният в автомобил на " Шанз Елизе " в нощта на неделя против понеделник мъж н е е търсеният от полицията хипотетичен джихадист, оповестяват френският в. " Паризиен " и телевизия Ел Се И (LCI).

Изданията напомнят, че автомобилът " Ситроен ", в който се возел арестуваният, бил спрян от полицията към 03:00 ч. през нощта, защото водачът му изглеждал очевидно пийнал.  

При инспекция на документите на двамата мъже в автомобила чиновниците на реда открили, че единият от тях попада в регистъра на лицата, представляващи опасност за националната сигурност поради принадлежността си към джихадистко придвижване, подготвящо терористични набези в региона на Париж и в България.

Впоследствие обаче след извършено по-задълбочено изследване било открито, че името на арестувания не съответствува с това на индивида от регистъра - двете имена се различавали с една писмен знак. Описанията на външния тип на двамата мъже също били разнообразни. По този метод станало ясно, че арестуваният не е търсеният обвинен. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР