Задържаният у нас сириец за връзка с ИДИЛ не е

...
Задържаният у нас сириец за връзка с ИДИЛ не е
Коментари Харесай

Задържаният у нас сириец бил обикновен търговец


Задържаният у нас сириец за връзка с ИДИЛ не е върховен кадър, а елементарен търговец, оповестиха в предаването "Събуди се " на Нова телевизия специалистите Мажд Алгафари и проф. Николай Радулов. Прокуратурата разгласи през вчерашния ден, че мъжът, който има българско поданство, е бил член на управлението на терористичната организация, тъй като е имал документ за свободно напредване из следените от нея територии.
"Този документ е нещо като едновремешните открити листове. Всеки един член на "Ислямска страна " го има, не е належащо той да е върховен кадър ", разясни Мажд Алгафари.
"Човекът е бил елементарен търговец на тютюн. Бил е наблюдаван от службите ни. Но точно като търговец на тютюн, а не като терорист. Арестът му е спешен пиар, в никакъв случайн не е резултат от добре свършена работа ", разясни проф. Николай Радулов. Според него има и версия арестуваният да е изпълнявал ролята на укривател. "И Карлос Чакала е идвал в България, с цел да си почине. Задържаният може да е изпълнявал ролята на укривател -да намира места за бойци на ИДИЛ, с цел да си починат и да се възстановят ", разясни проф. Радулов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР