Задържаните днес футболни фенове заради хулигански прояви по време на

...
Задържаните днес футболни фенове заради хулигански прояви по време на
Коментари Харесай

Наложиха глоби и обществено полезен труд на трима футболни фена заради Дербито

Задържаните през днешния ден футболни почитатели поради хулигански прояви по време на дербито на стадион Лаута на 3 септември, получиха присъди.
Прочетете още
Те са упрекнати по тази причина, че на стадион „ Локомотив “ в обособената зона на почитателите на ПФК „ Ботев “  са  повредили пластмасови седалки и са ги хвърляли към публиката на ПФК „ Локомотив “, употребявали са пиротехнически произведения – изстрелвали са сигнални ракети като част от тях са били с маски и Н.В.П. е развалил непознато имущество – защитна мрежа.

На нарушителя Н.Г.П. Съдът наложи наказване „ ГЛОБА “ в размер на 1000 лева, БЕЗВЪЗМЕЗДЕН ТРУД В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО “ за период от 60 /шестдесет/ часа , както и  „ ЗАБРАНА ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА СПОРТНИ МЕРОПРИЯТИЯ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА “  в общ размер от ТРИ години.

На нарушителя Й.Б.Б. Съдът наложи наказване БЕЗВЪЗМЕЗДЕН ТРУД В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО “ за период  в общ размер от 120 /сто и двадесет/ часа, както и „ ЗАБРАНА ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА СПОРТНИ МЕРОПРИЯТИЯ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА “  в общ размер от ЧЕТИРИ години.

Последният извършител Н.В.П. е с наложени санкции „ ГЛОБА “ в размер на 1000 /хиляда/ лв., БЕЗВЪЗМЕЗДЕН ТРУД В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО “ за период от 60 /шестдесет/ часа , както и  „ ЗАБРАНА ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА СПОРТНИ МЕРОПРИЯТИЯ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА “  в общ размер от ТРИ години.

Решенията не са дефинитивни и подлежат на обжалване и митинг в период от 24 часа, считано от постановяването им пред Окръжен съд – Пловдив на касационните учредения планувани в Наказателно-процесуален кодекс.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР