Задържането беше направено по рамките на закон и умерено, МВР

...
Задържането беше направено по рамките на закон и умерено, МВР
Коментари Харесай

Борисов задържан според закона!

Задържането беше направено по рамките на закон и умерено, Министерство на вътрешните работи действаше в границите на пълномощията си. Това разяснява в " Тази заран " ръководителят на Висшия адвокатски съвет Ивайло Дерменджиев след ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 147
„ Министерство на вътрешните работи евентуално са очаквали да намерят доказателства и може и да са намерили. Но това е органът, който прави дейностите, с цел да достави прокуратурата с доказателства. Тя очевидно е решила, че не са задоволителни “, добави той.  

Според него юристът на Борисов възнамерява да апелира задържането като безпричинно, само че ще спре до такава степен.

„ Прокуратурата може да възобнови процеса, в случай че към този момент има свидетелски показания, не сведения по линия на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Възможно е това да даде нов подтик, като въпреки всичко би трябвало да имаме поради, че Европейската прокуратура се намесва въпреки всичко в много лимитирани случаи, като корист с европейски средства “, изясни той.

Адв. Дерменджиев обясни и че при задоволително доказателства прокуратурата преценя дали да образува авансово произвеждане и да влезе в процедурата, която е надлежно двумесечна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР