Задържан е убиецът на хазартния бос Коста Николов в Слънчев

...
Задържан е убиецът на хазартния бос Коста Николов в Слънчев
Коментари Харесай

Извънредно! Арестуваха убиеца на хазартния бос в Слънчев бряг

Задържан е килърът на хазартния необут Коста Николов в Слънчев бряг. Криминалистите от ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас завършиха работата по разкриването на показния разстрел в Слънчев бряг при започване на сезона.

„ Всички условия към това тежко закононарушение са изяснени. За нас казусът е завършен – с арест “, съобщи почитан чиновник на Министерство на вътрешните работи, представен от " Флагман ".

Задържан и откаран в ареста е килърът – някогашният другар на Симона, която от няколко месеца била забелязвана, да се придвижва с богатия 55-годишен предприемач от Нова Загора.

Убитият в Слънчев бряг е предприемачът Коста Николов, 22-годишната му другарка е ранена в главата

Полуделият от ревнивост зарязан ухажор имал информация, че Коста Николов – Миджурина и 30-годишната му интимна половинка ще дойдат с тузарския Мерцедес в хотел „ Бахами “. Той ги е причакал в своя автомобил и е стрелял от упор в двамата, след което е избягал.

Миджурина е бил облечен с извънредно скъпи, маркови облекла, часовникът на ръката му бил за десетки хиляди евро, а златните му ланци и пръстените – най-малко 5 кг.

Остава мистерия до какъв брой е била влюбена в хазартния необут 25 години по-младата му другарка Симона от Велико Търново, както и кой е подал информация на екслюбимия й за къде пътуват и къде ще паркират Мерцедеса.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР