Задържан е мъж, управлявал моторно превозно средство под въздействието на

...
Задържан е мъж, управлявал моторно превозно средство под въздействието на
Коментари Харесай

Хванаха дрогиран шофьор, държал няколко вида наркотици и незаконно оръжие в колата

Задържан е мъж, управлявал моторно транспортно средство под въздействието на наркотични субстанции, държащ в автомобила си огнестрелно оръжие без позволение и няколко типа наркотични субстанции.

Той е открит в Попово при профилирана интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище Ани Кръстева, представена от Българска телеграфна агенция.

Вчера към 5:41 ч. в Попово е бил спрян за инспекция лек автомобил " Мерцедес Е 200 ", благосъстоятелност и ръководен от 29-годишен дееспособен лидер от града. Установено е, че той ръководи след приложимост на наркотичните субстанции метамфетамин, амфетамин и канабис. Отказал е кръвна проба за химическо проучване.

При претършуване в колата са открити огнестрелно оръжие и муниции, които лидерът е държал без позволение за това. Иззети са газов револвер Blow magnum, модифициран за пукотевица с огнестрелни муниции, и 29 патрона за газово оръжие, модифицирани в огнестрелни.

Установено е още, че мъжът държи в автомобила си и няколко типа наркотични субстанции.

Оръжието, боеприпасите и опиатите са конфискувани по надлежния ред.

От дирекцията допълниха, че мъжът е осъждан за ръководство на МПС след приложимост на алкохол.

Задържан е в Районното ръководство в Попово на съображение член 72, алинея 1, т. 1 от Закона за Министерство на вътрешните работи. Започнати са три бързи полицейски производства. Работата по тях продължава под управлението на прокуратурата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР