Задържан е 35-годишния мъж, в дома си в ж.к. Люлин

...
Задържан е 35-годишния мъж, в дома си в ж.к. Люлин
Коментари Харесай

Задържаха мъжа, който се беше барикадирал в дома си в Люлин

Задържан е 35-годишния мъж, в дома си в ж.к. " Люлин " в столицата.

Близо три денонощия екипи на СВДР и психолози са осигурявали сигурността на живущите и водили договаряния с него, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На 1 май в следобедните часове мъжът подал неведнъж сигнали на тел. 112 за закани за живота му. Към адреса му бил пратен полицейски патрул и било обезпечено наблюдаване на жилището. Същия ден той почнал да хвърля през балкона си домашен предмети и електоуреди. На място пристигнали служители на реда от Столична дирекция на вътрешните работи, " Специализирани полицейски сили " и 9-то Районно ръководство, които обезопасили мястото за преминаващите. Включени били и екипи от бранш " Специални механически дейности ". Преговорите се водели от специалисти от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи, осъществени били контакти и диалози с негови близки, както и непрекъснато наблюдаване.
 Мъж се барикадира и се самоуби в къща в Петърч Обновена
Мъж се барикадира и се самоуби в къща в Петърч

Преди това той се опитал да изнасили и удуши някогашната си брачна половинка

След безапелационен отвод на мъжа да излезе, през днешния ден полицейските екипи инсценирали овакантяване на региона. Мъжът излязъл на междуетажната площадка, при което бил арестуван , а по-късно бил отведен в психиатрична клиника.

Той е прочут на полицията със серия от престъпни прояви, излежал е присъда за обири. Материалите по случая са докладвани на Софийска районна прокуратура.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР