Задържан е 18-годишен мъж, за около час три леки автомобила

...
Задържан е 18-годишен мъж, за около час три леки автомобила
Коментари Харесай

Арестуваха тийнейджър, откраднал три коли за час и катастрофирал с две от тях

Задържан е 18-годишен мъж, за към час три леки автомобила и аварирал с два от тях. 18-годишният е недееспособен лидер, и е бил в нетрезво положение при залавянето му. Това оповестиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Инцидентите са от през вчерашния ден в диапазона 6.00-7.00 часа. Кражбите са осъществени от село Атия. Първата е на лек автомобил " Опел Мерива ", благосъстоятелност на 60-годишен мъж. Автомобилът е открит зарязан в селото на към 150 метра от мястото, където е бил паркиран.

След това младежът втори автомобил " Опел Астра ", благосъстоятелност на 44-годишна жена. С него мъжът е аварирал в крайпътна канавка и го е изоставил. Колата е открита на 2 километра от Атия в посока село Росен. В полицията в Созопол е подаден сигнал и от 59-годишен мъж от селото, че колата му " Форд " е незаконно отнета. Открита е на входа на селото. Там младият мъж е аварирал и я изоставил.
свързани новини5279на 08.04.20196020на 04.12.2020
Задържаният е направил цялостни признания за трите случая. При залавянето му дрегерът е отчел 1,25 промила алкохол в кръвта. Обяснил е, че чествал в село Атия с другари, след което е нямал превоз, с който да се придвижи до дома си в село Росен.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР