Задържаха за 72 часа 37-годишна жена от Варна. Елеонора М.

...
Задържаха за 72 часа 37-годишна жена от Варна. Елеонора М.
Коментари Харесай

Скандални подробности за жестоката Елеонора, заклала баща си край Варна

Задържаха за 72 часа 37-годишна жена от Варна. Елеонора М. е привлечена като обвинена за умишленото ликвидиране на родния си татко Стоян М. Това оповестяват от прокуратурата.

Изключително грубо ликвидиране, осъществено от млада жена

БЛИЦ напомня, че тежкото престъпно закононарушение е било осъществено на 29 ноември тази година в дома на 61-годишния мъж с четири удара с нож. Смъртта на бащата е настъпила в резултат на навлизане в аортата.

В дома на убития мъж е открит ножът, както и други материални доказателства, които уличават родната му щерка в умишленото ликвидиране.

Днес Варненският областен съд постанови 38-годишната Елеонора да остане за непрекъснато зад решетките.

Първи СНИМКИ на Елеонора, която умъртви грубо татко си край Варна СНИМКИ

38-годишната жена и 61-годишният ѝ татко от варненско село живеели в неприятни условия и злоупотребявали постоянно с алкохол. Пред съда Елеонора обяснила, че във съдбовната вечер татко ѝ Стоян я нападнал, а тя се отбранявала с ножа.

При огледа на полицията в къщата, в която живеели, оръжието е открито, а други материални доказателства сочат дъщерята като причинител.

38-годишната Елеонора има лека форма на олигофрения, само че съгласно съдебно-психиатрична експертиза, е разбирала смисъла на осъщественото.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР