Задържаха младеж с трева край училище в Берковица, съобщиха от

...
Задържаха младеж с трева край училище в Берковица, съобщиха от
Коментари Харесай

При спецакция! Хванаха младеж с марихуана да се върти покрай училище в Берковица, щракнаха му белезниците

Задържаха юноша с трева край учебно заведение в Берковица, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Случаят е от през вчерашния ден, в хода на профилирана полицейска интервенция. Тя била за противопоставяне разпространяването на наркотични субстанции в региона на учебните заведения на територията на община Берковица. По време на акцията е била получена информация, че гражданин на село Боровци държи в себе си наркотични субстанции. В 13.45 часа същият е открит на ул. " Христо Ботев ", зад гимназия " Д-р Иван Панов " в града под Ком. 
При осъществената му полицейска инспекция е конфискуван полиетиленов плик с тегло от 0.56 грама, съдържащ суха зелена тревиста маса, която при направения полеви тест реагирала на марихуана. 
На местопроизшествието е осъществен оглед и формирано бързо произвеждане по член 354а, алинея 3, т. 1 във вр. с алинея 1 от Наказателен кодекс. 
При извършените процесуално-следствени дейности в жилището на 19-годишния не са открити движимости и предмети, неразрешени от закона. На мъжа е наложено задържане до 24 часа по ЗМВР. Работа по случая продължава районното ръководство в Берковица.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР