Задържаха мъж за разпространение на амфетамин за 217 050 лв.

...
Задържаха мъж за разпространение на амфетамин за 217 050 лв.
Коментари Харесай

Задържаха мъж за разпространение на амфетамин за 217 050 лв. в Хасковско

Задържаха мъж за разпространяване на амфетамин за 217 050 лева в Хасковско, оповестиха от прокуратурата.

На 27 юни в региона на село Клокотница униформени са подали сигнал за прекъсване на лидер, като той е ускорил придвижването в опит да се избегне инспекцията.  Автомобилът е бил последван от органите на реда, които са видели по какъв начин мъж, седящ на предна седалка, изхвърля през прозореца на колата чанта.

Проверка открила, че в нея се съдържат 9 пакета хероин. Назначена и направена е била химическа експертиза, съгласно чието умозаключение високорисковото наркотично вещество, намерено в деветте пакета, е амфетамин.
 Министерство на вътрешните работи
С помощта на чиновници от ОД на МВР-Стара Загора 36-годишният лидер е бил арестуван, а след това след търсене на 28 юни са били открити и неговите спътници - на 30 и 35 години.
 Министерство на вътрешните работи
В хода на следствието са осъществени голям брой следствени и процесуално-следствени дейности, като събраните към сегашния миг доказателства постановат извод за съпричастност към инкриминираното действие на единствено един от тях, който се е возил в колата.
 Министерство на вътрешните работи
На 29 юни 30-годишният мъж е бил притеглен към наказателна отговорност за това, че на 27 юни в землището на Хасково е държал амфетамин, с тегло 7235 грама на стойност 217 050 лв..

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа,  като следва да му бъде пожелан непрекъснат арест.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР