Задържаха мъж, направил опит за грабеж от пощата във Владо

...
Задържаха мъж, направил опит за грабеж от пощата във Владо
Коментари Харесай

Задържаха мъжа, опитал да ограби поща в Софийско

Задържаха мъж, направил опит за обир от пощата във Владо Тричков, оповестиха от прокуратурата. Разследването по случая стартира на 7 април, когато в полицията постъпва сигнал за осъществен опит за обир от пощенската станция в село Владо Тричков.

Според подадената информация, към 9.30 часа, посредством напън върху входната врата, мъж, който прикривал лицето си, нахлува в помещението, избутвайки със мощ намиращата се вътре пощенска служителка.

о това време таман били постъпили средствата - 17 000 лева за погашение на пенсиите на локалните поданици. Жената не губи хладнокръвие и с помощта на оказаната от нея опозиция, непознатият не реализира първичния си план, бяга и съумява да се укрие.

Веднага, след осъществения оглед на място, започва интензивно следствие, осъществено от чиновници на Районно управление-Своге, подкрепени от сътрудниците им от ОД на МВР-София.

Следват голям брой оперативни и процесуално-следствени дейности, разпити на очевидци на случая, изземат се и се преглеждат записи от видеокамери в региона, правят се инспекции „ дом по дом “ на територията на селото.

Криминалистите съумяват да съберат задоволително данни за растежа, походката, телосложението и възрастта на причинителя. Междувременно е назначена и биологична експертиза на материално доказателство, намерено на местопроизшествието.

Така, вследствие на професионално извършеното следствие, е арестуван 25-годишен локален гражданин, с криминалисни регистрации. Той е притеглен в качеството на обвинен и с прокурорско разпореждане му е наложена мярка за неотклонение „ подписка “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР