Задържаха двама мъже в Пловдивско за различни кражби, един апаш

...
Задържаха двама мъже в Пловдивско за различни кражби, един апаш
Коментари Харесай

Разкриха трима апаши Пловдивско за различни кражби, единият от тях се укрива

Задържаха двама мъже в Пловдивско за разнообразни обири, един крадец се укрива. За броени минути пловдивски служители на реда са разкрили създатели на обир под тепетата. Заподозрените мъже, на 23 и 51 години, са престъпно проявени и осъждани. Единият от тях е арестуван в събота, минути след получения сигнал  за похищението.
Прочетете още
Другият причинител се търси, защото се укрива от полицията. По предварителни данни, към 1.30 ч. двамата лишили посредством издърпване златен синджир и кръстче от пловдивчанин, който пресрещнали  на кръстовище сред бул. „ Христо Ботев “ и ул. „ Христо Станчев “. По случая е формирано досъдебно произвеждане, следствието продължава под наблюдаване на областен прокурор.

Мъж бе обвинен и за кражба на електрическа енергия. При инспекция предходната седмица било открито, че на адреса си в Първомай той основал условия за непозволено присъединение към електропреносната мрежа. С полицейска заповед мъжът е арестуван за 24 часа в районното ръководство, води се досъдебно произвеждане.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР