Задържаха 27-годишен рецидивист, който опитвал да отвори паркиран автомобил във

...
Задържаха 27-годишен рецидивист, който опитвал да отвори паркиран автомобил във
Коментари Харесай

Гонитба, стрелба и ранени полицаи при зрелищен арест на дрогиран крадец във Варна

Задържаха 27-годишен рецидивист, който опитвал да отвори паркиран автомобил във Варна. При идването на мястото органите на реда открили мъж, който бил очевидно под въздействие на упойващи субстанции. Стигнало се до производство на изстрели и битка. Единият служител на реда е със спукана дясна ръка, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Прочетете още
По първична информация мъжът не се подчинил на разпореждането им да остане на място и побягнал. Полицаите употребявали електроди, с цел да задържат нарушителя, само че мъжът съумял да избяга.

Служителите на реда произвели два предупредителни изстрела със стоп патрони и трети, с който улучили беглеца в региона на коляното и по този начин го забавили.

Стигнало се до потребление и на физическа мощ. Вследствие на битката единият служител на реда е с пострадвания, а сътрудника му е със пръсване на дясна ръка. По-късно униформените открили и самоличността на причинителя, който се оказал гражданин на Провадия, прочут на Министерство на вътрешните работи, осъждан за взломни обири, наркозависим.

У арестувания е открито пакетче с кристалообразно вещество.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР