Задължителните маски на публични закрити места ще останат наоколо още

...
Задължителните маски на публични закрити места ще останат наоколо още
Коментари Харесай

Става страшно: "Биг Брадър" ще ни следи за маските ВИДЕО

Задължителните маски на обществени закрити места ще останат в близост още много дълго време, в случай че съдим по развоя на пандемията в последните седмици.

Това дава опция на софтуерния отрасъл, с цел да се притече на помощ на търговците, като дава едно забавно решение на казуса с недисциплинираните клиенти.

Една британска компания за охранителни системи е създала камера с изкуствен интелект, която да регистрира дали човек си е поставил маска или не. Камерата е обвързвана с екран, който свети в алено и зелени според дали ограничаващата мярка е спазена или нарушена, научихме от Bloomberg.

Един от шефовете, които към този момент употребяват новата технология, споделя, че по този метод се вземат решение по едно и също време няколко проблем.

Единият е, че няма към този момент да се заделя ежемесечен запас за човек, който да следи за носенето на маски, а другия е, че чиновниците към този момент все по-рядко влизат в борби с клиентите, което се отразява положително, както на оборота, по този начин и на качеството на обслужването.

Създателите на нововъведението са оставили и една отворена малка врата, като в предупредителното известие за носенето на маска, предавано на монитора, е включен текст, който гласи, че само изключение вършат хора с физическа неспособност да носят маска.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР